Over CONSULT

CONSULT gelooft dat huisvesting volledig ten dienste moet staan van haar gebruikers. Een gebouw dat bijdraagt aan de gezondheid, beleving en het welbevinden van haar gebruikers, dat is de échte waarde van vastgoed. CONSULT biedt onafhankelijk huisvestingsadvies, project- en procesmanagement en workplace consultancy voor commercieel vastgoed. De mens staat centraal, waarbij wij met onze conceptuele kracht en expertise elke keer weer die inspirerende fysieke omgeving kunnen maken voor uw specifieke situatie. CONSULT is de schakel tussen mens, organisatie en de huisvestingsoplossing.

CONSULT kan u onder andere assisteren bij het behalen van het WELL-certificaat. De WELL Building Standard* is het keurmerk dat zich richt op de mens, met als doel dat gebouwen bijdragen aan het bevorderen en beschermen van de gezondheid en het welzijn van gebruikers.
Vanaf 2023 dient uw kantoorpand een energielabel C of hoger te hebben. Met de energiescan van CONSULT krijgt uw pand een indicatief energielabel én krijgt u inzicht in welke investeringen u kunt doen om minimaal het beoogde energielabel te behalen.

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 287 53 00
E: consult@am.nl
KvK: 30224151