Over CONSULT

CONSULT gelooft dat huisvesting volledig ten dienste moet staan van haar gebruikers. Een gebouw dat bijdraagt aan de gezondheid, beleving en het welbevinden van haar gebruikers, dat is de échte waarde van vastgoed. CONSULT biedt onafhankelijk huisvestingsadvies, project- en procesmanagement en workplace consultancy voor commercieel vastgoed. De mens staat centraal, waarbij wij met onze conceptuele kracht en expertise elke keer weer die inspirerende fysieke omgeving kunnen maken voor uw specifieke situatie. CONSULT is de schakel tussen mens, organisatie en de huisvestingsoplossing.

CONSULT kan u onder andere assisteren bij het behalen van het WELL-certificaat. De WELL Building Standard* is het keurmerk dat zich richt op de mens, met als doel dat gebouwen bijdragen aan het bevorderen en beschermen van de gezondheid en het welzijn van gebruikers.
Vanaf 2023 dient uw kantoorpand een energielabel C of hoger te hebben. Met de energiescan van CONSULT krijgt uw pand een indicatief energielabel én krijgt u inzicht in welke investeringen u kunt doen om minimaal het beoogde energielabel te behalen.

Optimaal gebruiksgenot en een verhoogde productiviteit laten we graag ten goede komen aan uw organisatie. Wij zijn partner van kennisinstituten die zich nadrukkelijk focussen op de mens in de gebouwde omgeving. Voor specifieke vraagstukken hebben wij partnerships met experts uit het werkveld. CONSULT werkt vanuit AM en werkmaatschappijen van Koninklijke BAM Groep. Neem contact op met ons vaste team voor een oriënterend gesprek over uw vastgoedportefeuille of inrichtingsvraagstuk.

Wij werken samen met

AM AM RED BAM Energy SystemsQuick Response Team Measure

Onze mensen

Anne BiesheuvelAnne Geert AsjesDiego RoseroHeijme van GellecumHugo ter HeegdeLeendert Krol
Nils BonderOtto VerhoefPatritia de VriesSander HolmStef Weekers MRICSSybren de Vries
LinkedIn

Anne Biesheuvel

Junior consultant / WELL AP
LinkedIn

Anne Geert Asjes

Consultant
LinkedIn

Diego Rosero

Conceptontwikkelaar
LinkedIn

Heijme van Gellecum

Consultant
LinkedIn

Hugo ter Heegde

Marktanalist
LinkedIn

Leendert Krol

Jurist
LinkedIn

Nils Bonder

Directeur/Consultant
LinkedIn

Otto Verhoef

Kostendeskundige
LinkedIn

Patritia de Vries

Secretaresse
LinkedIn

Sander Holm

Consultant Duurzaamheid
LinkedIn

Stef Weekers MRICS

Adjunct-directeur
LinkedIn

Sybren de Vries

Financial Engineer

Onze partners

Meer ontdekken?

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 287 53 00
E: consult@am.nl
KvK: 30224151