TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Exploring the great indoors? Kom ook 9 oktober!

Geplaatst op 8 oktober 2018

HR-managers, architecten, beleidsmakers, vastgoedprofessionals, gebiedsontwikkelaars en maatschappelijke organisaties opgelet!

9 Oktober vindt in de middag een lezingenevenement plaats over gezond werken, georganiseerd door How Are You Growing. Op een bijzondere locatie, namelijk in de Botanische Tuinen Utrecht.
Gespreksleider is Wietse Walinga | Duurzaam Gebouwd.

Een gezonde, inspirerende werkomgeving met gezonde, productieve werknemers, wie wil dat nu niet? Onderzoek heeft aangetoond dat het binnenklimaat van grote impact is op de (perceptie van) gezondheid, de tevredenheid en effectiviteit van de medewerkers. Werkgevers weten dit, maar weten vaak niet waar te beginnen. Wat is een gezond gebouw? Hoe krijg je dit voor elkaar? En niet onbelangrijk: wat levert het nu echt op?

CONSULT biedt een duidelijk en fris perspectief op het welbevinden in een gebouw en haar omgeving. Met ‘Exploring the Great Indoors’ laat Nils Bonder laat zien hoe de ruimte het menselijk functioneren beïnvloedt. Op heldere wijze deelt hij zijn kennis over de WELL Building Standards. De thema’s die onder meer aan bod komen zijn duurzaam bouwen, schone lucht en het stimuleren van medewerkers om te blijven bewegen terwijl je stil zit.

Het event zoomt met geëngageerde sprekers in op hoe we het binnenklimaat van gebouwen kunnen verbeteren. Want met een duurzame en pragmatische visie zijn gebouwen niet alleen gezonder, aantrekkelijker, meer inspirerend en energiezuiniger te maken, maar ook winstgevender. Een gezond binnenklimaat: van kostenpost naar investering.

Naast CONSULT zijn ook aanwezig:
Tom Koenderman | Cloud Garden over het Sick Building Syndrom
Architect Mireille Huiskamp-Langendijk over Biomimicry en Architectuur
Govert Flint | Enrichers over de Relatie tussen Neurologie, Geluk en Interieur

Via onderstaande link kun je je (gratis) aanmelden. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar, vol=vol.
Event Betrokken Vastgoed Utrecht – 3e editie – De Slinger Utrecht

Botanische Tuinen Utrecht

 

Deel dit bericht:

Meer ontdekken?

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 287 53 00
E: consult@am.nl
KvK: 30224151