TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Drie dagen PROVADA, CONSULT was aanwezig!

Geplaatst op 6 juni 2017

Op 30, 31 mei en 1 juni vond het jaarlijkse netwerkevent de PROVADA weer plaats in de RAI in Amsterdam. Tijdens de grootste vastgoedbeurs van Nederland ligt de focus op trends, innovaties en een goed netwerk van deskundigen. Met een bezoekersaantal van ruim 24.000, is dit jaar een recordaantal behaald. Het hoofdthema van dit jaar was Connecting the Future, waarbij de begrippen toekomstbestendigheid en verbinding de hoofdrol spelen. The WELL Building Standard vormt een mooi voorbeeld binnen het kader van toekomstbestendige en gezonde gebouwen.

CONSULT en AM Real Estate Development waren beide aanwezig tijdens de PROVADA. Nils Bonder (directeur CONSULT) sprak dinsdag samen met Alexandra Boot (Blue Building Institute) en Irma van Oort (KCAP Architects&Planners) op het Transformatieplein over de WELL-certificering op gebouw- en gebiedsniveau. Paul Scialla gaf tevens een lezing over The WELL Building Standard. Na afloop werd bekend dat ook Vesteda partner wordt in het Blue Building Institute. Vesteda kondigde aan als eerste partij in Europa een woningbouwproject van 750 appartementen in te schrijven voor de WELL-certificering. Mooi om te zien dat steeds meer partijen, naast onder andere AM RED, partner worden in het Blue Building Institute.

Donderdag was CONSULT één van de sprekers tijdens de sessie “Wat is er gezond aan gezonde gebouwen” van de Dutch Green Building Council.

Live Vastgoedscan

Dinsdag stelde CONSULT in samenwerking met BAM Advies & Engineering (A&E) een stappenplan op voor het scannen van het AM Huis. Naast het uitvoeren van de WELL-scan en de energiescan voor externe opdrachtgevers, worden beide scans ook uitgevoerd voor het eigen kantoor.

Woensdag voerde CONSULT tijdens de Provada een live Vastgoedscan uit voor een van haar opdrachtgevers. Samen met een team van experts van onder andere AM Concepts, AM Measure en Schakel & Schrale werd een locatie aan de hand van een brainstormsessie beoordeeld.

  • 2017-05-30-PHOTO-00017803
  • IMG_0106
  • IMG_0107
  • IMG_0094
  • IMG_0105

Deel dit bericht:

Meer ontdekken?

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 287 53 00
E: consult@am.nl
KvK: 30224151