TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

AM RED organiseert ontbijtsessie voor FRESH Professionals

Geplaatst op 15 mei 2017

Afgelopen donderdag, 11 mei 2017, kwamen zo’n 25 academische vastgoedprofessionals van de Stichting FRESH bij elkaar in het AM Huis in Utrecht. Samen met Stichting FRESH heeft AM Real Estate Development (AM RED) een ontbijtsessie georganiseerd voor de professionals van FRESH. De professionals werden tijdens het ontbijt op de hoogte gesteld van alle ins en outs van de WELL Building Standard. Deze standaard die zich richt op de mens, met als doel dat gebouwen bijdragen aan het bevorderen en beschermen van de gezondheid en het welzijn van gebruikers. Paul Roelofsen (BAM Energy Systems) startte de presentatie, over de uitgangspunten van de WELL Building Standard en over een gezond binnenmilieu in de werkomgeving. Valentijn Kaal (AM RED) presenteerde over de ontwikkeling van het WTC Utrecht en hoe de WELL Building Standard hierbij wordt toegepast.

AM RED is betrokken bij de ontwikkeling van het World Trade Center, in het stationsgebied van Utrecht. Samen met BAM Bouw & Techniek, CBRE GI en MVSA Architects wordt hier circa 32.000 m2 BVO ontwikkeld, bestaand uit 30.000 m2 kantoor, 1.500 m2 horeca en 500 m2 retail.

Om de aanwezigen al een beeld te geven van de ontwikkeling, werd de sessie afgesloten met het bekijken van 360 graden views en een Virtual Reality Experience, mede mogelijk gemaakt door het BIM Center van BAM.

Over FRESH Professionals
FRESH Professionals is een netwerk voor ambitieuze academische vastgoedprofessionals met 600 leden. De leden vertegenwoordigen alle branches binnen het vastgoed. Binnen het netwerk worden contacten, multidisciplinaire kennis en ervaringen gedeeld en staat de interactie tussen de leden centraal. FRESH (Foundation for Real Estate Students from Holland), is opgericht in 1999 als FRESH Students, met het idee een landelijk netwerk op te bouwen voor academici die hun interessegebied in de vastgoedsector hebben liggen. FRESH Professionals is opgericht in 2002 om zo ook een netwerk te bieden aan werkenden in de vastgoedsector.

Deel dit bericht:

Meer ontdekken?

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 287 53 00
E: consult@am.nl
KvK: 30224151