TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Be inspired by CONSULT op de PROVADA

Geplaatst op 1 juni 2018

CONSULT van AM RED is prominent aanwezig op de PROVADA 2018 samen met onze collega’s op de AM-stand én als partner op de BBI-stand. Ontmoet Nils Bonder, Stef Weekers, Sybren de Vries en Anne Biesheuvel in de stand of tijdens onderstaande activiteiten rond het gezonder maken van onze leefomgeving.

Blue Building Institute (BBI) – hét kennisplatform en incubator op het gebied van gezondheid en welzijn in de gebouwde omgeving – is twee jaar geleden gelanceerd op de Provada en is dit jaar voor het eerst aanwezig met een eigen stand.
 

Programma 5 juni

11:30 – 11:50 uur     De WELL value case: Wat is de – theoretische – waardestijging voor een WELL gebouw? (Sybren de Vries)

Waarom is een huurder bereid meer te betalen voor een gezond gebouw? Sybren de Vries, financial engineer bij CONSULT van AM RED, gaat in een ronde tafel gesprek met u aan de slag over de waarde van gezond vastgoed. Neem deel en bespreek samen de effecten op het split incentive, een positieve business case voor de huurder en daarmee een hogere huurprijs voor het vastgoed.

Locatie: Blue Building Institute stand – hal 11, standnummer 13
Aanmelden via: Provada programma – WELL value case

15:30 – 16:00 uur     Een duurzaam gebouw is nog geen gezond gebouw (Stef Weekers)

Downsizen van de gebouwinstallaties leidt tot een beter energielabel, maar het leidt ook tot een lager energiepeil bij medewerkers door stijging van het CO2 gehalte. Werkelijk investeren in vastgoed leidt tot een duurzaam én een gezond gebouw. Stef Weekers, adjunct-directeur CONSULT van AM RED, laat u de voordelen van een gezond gebouw zien.

Locatie: Blue Building Institute stand – hal 11, standnummer 13
Aanmelden via: Provada programma – Een duurzaam gebouw is nog geen gezond gebouw

 

Programma woensdag 6 juni

11:00 – 12:30 uur     Debat Healthy Urban Living & Working (o.l.v. Stef Weekers)

Weekers gaat het gesprek aan over de gezondheid van mensen in gebouwen. Goed zo’n duurzaam gebouw, maar is het eigenlijk wel gezond? Het gebouw en haar omgeving dient te allen tijde in het teken te staan van haar gebruiker. Of het nu gaat om de school van uw kinderen, het kantoor waar u werkt of de woning waar u met het gezin woont. Het zijn allemaal plekken waar we de meeste van onze tijd doorbrengen, sterker nog 90% van onze tijd zelfs. Dan mogen we toch wel iets meer eisen van deze ruimte dan alleen de bescherming tegen weersinvloeden? Kan de wetenschap ons daarmee verder helpen? En kunnen we met de smart buildings de ideale gezonde wijk of werkplek creëren? Maar hoe ziet dan de business case eruit voor de belegger en de huurder?
Zes experts en studenten van de Technische Universiteit Eindhoven (TUE) gaan met elkaar in gesprek over de do’s en dont’s en de meerwaarde van Healthy Urban Living & Working.

Moderator: Stef Weekers, adjunct-directeur CONSULT van AM RED

Sprekers:
Rolien Wisse, Expert Smart FM en Smart Buildings
Marjolein Kerklaan, Directeur Human Resource
Myrthe van Stralen, Performance Psychologe
Frank Vonk, Landschapsarchitect
Sybren de Vries, Financial Engineer

Locatie: AM stand – hal 12, standnummer 8
Aanmelden via: Provada programma – Round table Healthy Urban Living & Working

14:30 – 15:30 uur     Kantooryoga

Een gezond lijf in een gezond gebouw. Het Blue Building Institute is pleitbezorger van de voordelen van een gezonde gebouwde omgeving. Uiteraard is gezondheid ook afhankelijk van vele andere zaken. Neem daarom een moment voor jezelf tijdens de drukke PROVADA-dagen en neem deel aan de kantooryoga sessie van Bedrijfsyoga Amsterdam, aangeboden door CONSULT van AM RED.

Locatie: Blue Building Institute stand – hal 11, standnummer 13
Aanmelden via: Provada programma – Kantooryoga

Nils Bonder

Nils Bonder

Stef Weekers

Stef Weekers

Anne Biesheuvel

Anne Biesheuvel

Sybren de Vries

Sybren de Vries

wij zijn aanwezig op provada 2018

Deel dit bericht:

Meer ontdekken?

Contact

Ptolemaeuslaan 80
3528 BP Utrecht
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
T : +31 (0) 30 287 53 00
E: consult@am.nl
KvK: 30224151